Drie jaar geleden is Voegersbedrijf W.J. van der Haar Stersponsor geworden bij S.V. ’t Harde. Kort na aanvang van deze pakketsponsoring besloot eigenaar Wilco van der Haar ook om het damesteam MO17-1 te voorzien van een compleet gesponsorde outfit. Alleen bij sponsoring bleef het niet voor Wilco. Hij besloot ook om zelf te voetbalschoenen aan te trekken en maakt nu al enkele jaren zijn minuten op de vrijdagavond in het 45+ team van S.V. ’t Harde. Voor ondertekening van de ster-sponsorovereenkomst was Wilco afgelopen week naar Sportpark Schenk gekomen. Hierbij overhandigde sponsorcommissielid Jan van der Vegte Wilco als dank een boeket bloemen.

Voegersbedrijf W.J. van der Haar is gespecialiseerd in gevelrenovatie in Gelderland. ‘Wij zijn gevestigd in ‘t Harde, dus ook daar zijn wij uw aangewezen partner voor gevelrenovatie’.

Een groot voordeel van gevelrenovatie door Voegersbedrijf W.J. van der Haar is, dat u maar liefst tien jaar garantie krijgt. Ook verzorgt het bedrijf gevelreiniging. Door regelmatig gevelreiniging toe te passen, voorkomt u gevelrenovatie. Na het reinigen van uw gevels is het belangrijk om uw gevel te impregneren, voor het behoud van uw gevels op langere termijn. Afhankelijk van de mate van vervuiling van uw gevels, kiezen wij voor een van de verschillende soorten gevelreiniging: Zandstralen, Hogedrukreiniging, Chemisch reinigen en Graffiti verwijderen.Naast de gevelreiniging kunt u ook uw gevel door het bedrijf laten impregneren.‘Als wij uw gevels impregneren, krijgt u 10 jaar garantie op onze gevelreiniging. Na het reinigen van uw gevels, impregneren wij uw buitenmuur. Vuil hecht zich minder snel aan uw buitenmuur en vocht trekt minder snel in uw gevels door impregnering van uw buitenmuur. Dat is belangrijk omdat vocht op langere termijn veel schade aan kan richten. Door uw gevels te laten impregneren, bent u niet alleen beschermd tegen vorstschade, ook zijn uw gevels brandwerend en een volgende keer eenvoudiger schoon te maken’.

Voegersbedrijf W.J.van der Haar

06-21288760

www.voegersbedrijfwjvanderhaar.nl