Bultman- Hartholt Assurantiën & Hypotheken zal de komende 3 seizoenen wederom Cosponsor zijn van S.V. ’t Harde. Het bedrijf uit Elburg en Hattem was afgelopen jaren al Cosponsor en wilde dit graag doorzetten. De Sponsorcommissie en het bestuur van S.V. ’t Harde bedanken Bultman- Hartholt Assurantiën & Hypotheken voor de sponsoring en hopen deze nog jaren voort te kunnen zetten. Afgelopen week werd op Sportpark Schenk de sponsorovereenkomst getekend en heeft Jan van de Vegte als dank namens de sponsorcommissie een fraai boeket bloemen aangeboden.

Bultman-Hartholt is een onafhankelijk financiële adviesorganisatie. Daarnaast zijn zij zelfstandig intermediair van Regiobank. Het bedrijf is gevestigd in Hattem en Elburg. Op de vestigingen zijn tevens kantoren van de RegioBank. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 12:30 uur en 13:00 – 17:00 uur.

“Wij zijn gespecialiseerd in alle schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken en bankzaken zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Door de gebundelde krachten kunnen wij uitstekend op alle financiële wensen inspelen. Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo’n advies geven wij u graag in een persoonlijk gesprek”.

 

Vestiging Hattem:

2e Walsteeg 3

8051 EW Hattem

Vestiging Elburg:

Zuiderzeestraatweg oost 92

8081 LE Elburg

Telefoon: 038 – 443 22 00

www.bultman-hartholt.nl