Onlangs heeft Joop Zwart, eigenaar van Poort 5 Jeans & Fashion, zijn handtekening gezet onder een vernieuwd sponsorcontract bij S.V. ’t Harde. Poort 5 is al jaren aan S.V. ’t Harde verbonden als sponsor. Hierbij gaat dan ook de hartelijke dank uit naar de Poort 5 Jeans & Fashion voor de verlenging van de sponsoring.

Poort 5

Poort 5 verlengt sponsoring

Specialist in denim & jeans

Het monumentale pand in Elburg waarin Poort 5 gevestigd is, heeft van nature een authentieke sfeer. Deze sfeer is door eigenaar Joop Zwart op prachtige wijze doorgetrokken in de inrichting van de winkel en in de presentatie van de kledingcollecties. Poort 5 is ontstaan vanuit een jeanszaak en biedt naast een ruime selectie modieuze jeans, ook dames- en herenmode in uiteenlopende stijlen aan.


Aan de voorkant van onze kledingwinkel vinden dames populaire merken als Only, Vero Moda en Vila. Achter in de winkel presenteren wij de exclusievere merken als Maison Scotch, Amsterdams Blauw en By-Bar. Verder hebben wij verschillende nieuwe merken in ons assortiment, maar ook het merk Levi’s, dat zowel bij de dames als heren populair blijft, hebben wij in ons assortiment. Dames en heren kunnen hun outfit completeren met slippers en sneakers van onder meer Monshoe, Only a Shoes, Rehab en Australian Footwear. Proef de sfeer (en een lekker kopje koffie) bij Poort 5, waar service en deskundig advies al jaren vanzelfsprekend zijn. Zuiderzeestraatweg West 31

Poort 5 Jeans & Fashion

Vischpoortstraat 5-7

8081 EP, Elburg

0525 – 681216

www.poort5.nl