Met de verscherpte coronamaatregelen wordt het zaterdag een rare gewaarwording langs alle voetbalvelden, zeker bij de wedstrijden waar normaal gesproken veel publiek op af komt. Ook S.V. ’t Harde zal het zaterdag in en tegen Zalk zonder de trouwe aanhang moeten zien te doen. Een interessant duel tussen twee teams die nog ongeslagen zijn.

Zalk is een van de drie ploegen, naast VEVO en Wijthmen, die de eerste twee wedstrijden van de competitie winnend afsloot. Het eerste duel werd met 2-1 gewonnen van SEH. Vorige week won Zalk, dat zich dit seizoen behoorlijk wist te versterken, met 3-1 bij VSW.

’t Harde is weliswaar ook nog ongeslagen, maar bleef twee keer steken op een gelijkspel. Vorige week werd een 3-1 achterstand tegen EZC ’84 nog rechtgezet tot 3-3, maar het puntje zal tot weinig tevredenheid hebben geleid. Het is voor de groenwitten dus nog wachten op de eerste overwinning en dat zal tegen het ambitieuze Zalk een flinke uitdaging worden. Een mooie testcase voor de jonge ploeg van trainer Egbert Kragt.

Het duel op Sportpark An de Steege in Zalk begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Kwakkel. Het radioverslag van de wedstrijd is te volgen via (de website van) Loe FM.