Aankomende zaterdag start de Grote Club Actie weer. Dit is voor de supportersvereniging altijd een belangrijke actie. Met het geld dat hier mee wordt opgehaald hebben wij vorig jaar onder meer het volgende kunnen doen: bijdrage aan de verbouwing, ondersteuning van de Ultra’s en het plaatsen van nieuwe dug-outs op het kunstgrasveld en op veld 3.

Wat verwachten wij weer van onze leden:

Alle spelers van de elftallen tot de 013 kunnen weer proberen zoveel mogelijk loten te verkopen. Dit gaat via een intekenlijst of het scannen van een QR-code (verkopende vereniging is Supportersvereniging Groen-Wit). Hiermee zijn weer mooie geldprijzen te winnen voor de beste 10 verkopers.

Van alle andere spelers in de jeugd verwachten wij dat ze minimaal 2 loten kopen of verkopen. Iedere speler krijgt in ieder geval 2 loten.

Alle spelers bij de senioren krijgen 3 loten per persoon. Deze mogen ze zelf kopen of verkopen.

Binnenkort zullen de leiders de intekenlijsten, loten en verdere informatie persoonlijk overhandigd krijgen van een van de leden van de supportersvereniging.

Alvast bedankt voor jullie medewerking. Een kleine moeite, met een grote opbrengst voor onze club! In deze moeilijke tijden natuurlijk extra belangrijk.