Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies uit Oldebroek bord-sponsor geworden is van S.V. ‘t Harde. Op 11 september jl. hebben Arno Klein en Constan Uitslag van Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies en sponsorcommissielid Mark Timmers van de sponsorcommissie het sponsorcontract ondertekend. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde Arno en Constan voor deze nieuwe sponsoring. Ook werd het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen.

Gesprekspartner

Op zoek naar een gesprekspartner op het gebied van verzekeringen of hypotheken? Iemand die u adviseert en gedurende de gehele looptijd uw belangen behartigt? Dan bent u bij Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies aan het juiste adres!

Diensten

Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies geeft advies aan particulieren en bedrijven op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Deskundigheid, integriteit en helderheid zijn hierbij onze drijfveren. Samen met u kijken wij naar uw persoonlijke situatie en welke verzekering of hypotheek het best bij u past tegen een zo scherp mogelijke premie. En op het moment dat u een keuze heeft gemaakt, dan handelen wij alles voor u af.

Wat kunnen we voor u doen?

Onze dienstverlening houdt hiermee niet op, integendeel. Zo behartigen wij gedurende de gehele looptijd uw belangen en hebben wij periodiek contact met u om eventuele wijzigingen, die van invloed kunnen zijn op uw producten, door te nemen. Wij nemen graag de tijd voor u… Bekijk voor meer informatie onze website en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies

Zuiderzeestraatweg 125

8096 BE Oldebroek

0525-760200

www.kleinuitslag.nl