De kantinecommissie is op zoek naar barvrijwilligers die één keer in de 6 weken op de zaterdagmiddag 3 uurtjes in onze kantine wil staan. Helaas is door afmeldingen de huidige groep te klein geworden om de kantine elke zaterdagmiddag open te houden.

Functieomschrijving:

Samen met andere vrijwilligers bedien je de klanten in de kantine. Het gaat dan met name om de verkoop van koffie en andere dranken en het afrekenen aan de kassa.

Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben. Het kassasysteem werkt vrij eenvoudig en de eerste keer zullen we je inplannen naast een ervaren vrijwilliger.

Tijden:

Shift 1: zaterdagmiddag 12.30 uur tot 15.30 uur (één keer in de 6 weken)
Shift 2: zaterdagmiddag 15.30 uur tot 18.30 uur (één keer in de 6 weken)

Help de vereniging om onze belangrijkste inkomstenbron overeind te houden.

Meld je aan door een mail te sturen naar kantinecommissie@svtharde.nl of te appen/bellen naar Wilco Palm (kantinebeheerder) 06-48499177