Donderdag 10 september heeft Gerwin Companjen van Companjen Constructies uit Wezep zijn handtekening gezet onder zijn nieuwe Cosponsor contract bij S.V. ’t Harde. Companjen Constructies is al jaren aan S.V. ’t Harde verbonden als sponsor. Met deze nieuwe overeenkomst is Companjen Constructies terug te vinden in diverse sponsoruitingen bij S.V. ’t Harde. Vanuit S.V. ‘t Harde danken wij Companjen Constructies voor de jarenlange ondersteuning! Uiteraard heeft Gerwin Companjen een fraai bloemstuk ontvangen.

Companjen Constructies is een familiebedrijf dat al ruim 175 jaar bestaat. In 1835 begon Bernardus Companjen een smederij in Oldebroek. Hier werden voornamelijk paarden beslagen. Begin 20e eeuw nam Marinus het bedrijf over. Onder zijn leiding werd de naam van het bedrijf veranderd in Companjen Landbouw & Mechanisatiebedrijf. De voornaamste bezigheden waren verkoop en onderhoud van landbouwvoertuigen en melkinstallaties. In de jaren 70 begon de inpoldering en daar waren veeschuren voor nodig. Companjen specialiseerde zich in het bouwen van die veeschuren. Sinds eind jaren 70 is de focus volledig op de staalbranche gelegd. Om verder te professioneliseren verhuist Companjen Constructies in 2009 van Oldebroek naar Wezep. Het machinepark wordt uitgebreid voor een optimalisatie van het productieproces. Vandaag de dag leveren we vanaf deze toplocatie aan de Rondweg kwalitatieve staalconstructies. Niet alleen binnen onze eigen regio, maar ook voor opdrachtgevers uit andere plaatsen in Nederland.

Companjen Constructies is uw allround partner op het gebied van staal. We denken met u mee en hanteren planningen die passen binnen uw bedrijfsvoering. Projecten voeren we grotendeels in eigen beheer uit. Daarvoor hebben we een uitgebreid en modern machinepark tot onze beschikking, zodat we u de constructies kunnen leveren die u nodig heeft. Het team bestaat inmiddels uit 20 medewerkers. Onze productiehal heeft een oppervlakte van 2.500 m2, waar we een productiecapaciteit van circa 1.100 ton realiseren. We leveren aan de industrie, machinebouw en utiliteits- en woningbouw. Daarnaast werken we in opdracht van particulieren en maken we kleinschalige specifieke opdrachten.

Companjen Constructies B.V.
Rondweg 17
8091 XA Wezep
Telefoon: 038 375 80 21

www.companjenconstructies.nl