Traditiegetrouw brengt S.V. ’t Harde elk jaar de presentatiegids uit. Dit jaar alweer voor de 23e keer. De presentatiegidscommissie heeft weer geweldig werk geleverd met een mooie gids als resultaat.

Het uitreikingsmoment van de presentatiegids is de afgelopen jaren gekoppeld aan het tekenen van de contracten van de nieuwe sponsoren en contractverlengingen met bestaande sponsoren. Sponsoring is voor S.V. ’t Harde één van de belangrijkste bron van inkomsten. Als S.V. ’t Harde zijn wij zeer dankbaar voor de betrokkenheid van al onze sponsoren. Zeker in deze periode. Daarom hebben wij er dit jaar voor gekozen om het eerste exemplaar van de presentatiegids uit te reiken aan onze sponsoren. Dit zal zaterdag 12 september gebeuren tijdens het tekenmoment van diverse contracten.

Door alle coronaperikelen zal er verder geen bijeenkomst georganiseerd worden voor de uitreiking. Vanaf zaterdag 13.00 uur zal de gids in de kantine liggen. Ook wordt de presentatiegids komende week huis-aan-huis verspreid.