Zaterdag 5 september jl. is het seniorenteam S.V. ’t Harde 3 in een hagelnieuw wedstrijdtenue gestoken. Bakkerij Grootkarzijn en De Koekoek Potcultures, beiden uit ’t Harde, zijn tenuesponsoren geworden van het herenteam.

Voor de ondertekening van de sponsorovereenkomst waren Wilco Oosterbos namens Bakkerij Grootkarzijn en Roland Brink als eigenaar van De Koekoek Potcultures naar Sportpark Schenk gekomen. Beide heren zijn als huidig en oud-speler geen onbekenden binnen de verenging. Uit handen van de sponsoren kreeg het team de nieuwe tenues aangeboden. Uiteraard zijn wij als vereniging hier erg blij mee en werd aan Wilco en Roland een mooi boeket bloemen aangeboden namens S.V. ‘t Harde door Mark Timmers van de sponsorcommissie. Daarnaast overhandigde de leiding van het team de sponsoren ook een smakelijk geschenk.

Het bestuur, de sponsorcommissie en S.V. ’t Harde 3 bedanken de nieuwe sponsoren voor de mooie nieuw tenues.

Bakkerij Grootkarzijn
Eperweg 63
8084 HC ‘t Harde
Telefoon 0525 651239.
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/grootkarzijn

Bakkerrij Grootkarzijn! Al meer dan 80 jaar het lekkerste brood en het fijnste gebak!

De Koekoek Potcultures
Kwekerij De Koekoek Potcultures B.V. is een bedrijf dat zich bezighoudt met het kweken van coniferen. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van een ruim assortiment coniferen C2, C3 en veredelingen C2. Door het kweken op professionele wijze wordt er veel zorg besteedt aan de kwaliteit van onze producten. De coniferen worden gekweekt in een vierkant ronde pot op containervelden. De vierkant ronde pot zorgt voor betere belading van de karren zodat we deze maximaal kunnen beladen. Ons streven is het leveren van coniferen met uitstekende kwaliteit om de nationale en internationale markt te kunnen bedienen met een visueel hoogstaand kwaliteitsproduct. Meerdere keren per jaar worden de producten gesnoeid zodat ze van zware en bossige kwaliteit zijn. Wij zijn MPS-A en MPS-GAP gecertificeerd. De kwalificatie MPS staat voor eerlijke en duurzame milieubewuste teelt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en een bezoek aan ons bedrijf wordt zeer op prijs gesteld.

Bovenweg 4B
8084 PB ’t Harde
Telefoon 06 12172769
info@dekoekoekpotcultures.nl
www.dekoekoekpotcultures.nl

Foto’s: Hans Timmers