Bij DEEN is deze week de Sponsor Actie gestart. Een mooie kans om S.V. ’t Harde te steunen. DEEN draagt graag een steentje bij aan het sociale leven in de omgeving van hun filialen. Daarom sponsoren ze evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen. Door de coronacrisis is er nog meer behoefte aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom heeft DEEN besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren. Een mooie actie waarbij € 400.000,- ten goede komt aan ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van onze winkels.

De Sponsor Actie is van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. De munten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 12 september.

Hoe kan je S.V. ’t Harde steunen?

Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. In de winkel staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen. Doneer je munt aan uw aan S.V. ‘t Harde. Hoe meer munten de vereniging ontvangt, hoe groter de sponsorbijdrage. Bij 5 deelnemende verenigingen wordt er € 5000,- verdeeld!

Steun S.V. ’t Harde en gooi je munt in onze koker.