Zaterdag 15 augustus staat eerste oefenwedstrijd van het eerste elftal op het programma. De wedstrijd zal om 14.30 uur beginnen en wordt gespeeld op ons hoofdveld.
Vanaf 13.00 uur is het sportpark geopend en bent u van harte welkom. Bij de entree kunt u zich registeren als bezoeker van de wedstrijd. Tevens kunt u dan gebruik maken van de kantine.

Het is de eerste wedstrijd weer van onze hoofdmacht sinds 7 maart jongstleden toen er thuis tegen WZC werd aangetreden. Dit is dus inmiddels 23 weken geleden!
Het elftal van Egbert Kragt heeft wel wat wijzigingen ondergaan sinds deze laatste thuiswedstrijd. Bram van der Worp en Terence ten Brink zijn vertrokken naar respectievelijk Nunspeet en FC Horst. Wesley Huenestein is naar 2e elftal gegaan en Emiel Zieleman is na lang blessureleed gestopt met voetballen. Assistent trainer René van ‘t Goor en verzorgster Claire Voorn zijn ook gestopt. Hier staat tegenover dat Henk Elskamp en Sander van der Groef zijn teruggekomen op het oude nest van respectievelijk VSCO en VVOG. Dinand Dekker en Jelle van ‘t Hul hebben besloten om weer terug te keren naar de selectie en met aanvulling van jeugdspeler Hielke van Schoten, zijn er weer nieuwe gezichten te zien in onze hoofdmacht. Manfred Monsees en Stefan Plugge zijn als verzorgers/fysiotherapeut aan onze staf toegevoegd en Hilbert Zanting heeft plek van René van ‘t Goor als assistent trainer overgenomen. Met de overige gebleven spelers en staf gaan zij het komende seizoen de 4e klasse in.

Zaterdag start dus de officiële oefencampagne voor onze hoofdmacht. Wij ontkomen er niet aan om ook hier het coronaverhaal aan te halen. Het sportpark is “coronaproof” gemaakt, er zijn rondom de velden stippen om de 1,5 meter aangebracht. Wij vragen aan eenieder om gebruik te maken van deze hulpmiddel en zo de 1,5 meter regel te garanderen. Ook de tribune indeling is zo gemaakt dat eenieder op 1,5 meter afstand zit. Wij vragen aan alle bezoekers om zich te registreren, zo kan eenieder ook gebruik maken van de kantine. Voor de kantine gelden wel een aantal regels, welke wij hier ook even willen benoemen:

– De hoeveelheid tafels en stoelen zijn gebaseerd op het maximaal toelaatbare aantal. Alle stoelen en tafels moeten blijven staan. Gasten mogen alleen zitten en per tafel mag 1 iemand de drankjes bestellen en halen. Niet schuiven met tafels en stoelen.
– Er zijn geen barstoelen en mensen mogen niet aan de bar zitten.
– Voorkeur Pinbetalingen
– Er worden alleen verpakte etenswaren verkocht. De keuken blijft voorlopig gesloten.
– Indien men niet uit hetzelfde huishouden komt is 1,5 m per tafel verplicht.
– Er is plaats voor vijftig mensen in de kantine
– Er is plaats voor vijftig mensen op terras
– Er vindt een telling plaats bij ingang terras.
– Ingang wordt via terras, uitgang wordt via toiletten. Routing wordt aangegeven en er is éénrichtingverkeer

Zorg er met elkaar voor dat wij ons aan deze regels houden. Als voetbalvereniging hebben wij net als jullie niet om deze situatie gevraagd. Wij zitten hier allemaal in hetzelfde schuitje. Help elkaar met het in acht nemen van de regels en zorg dat onze Corona gastheren / vrouwen ook een normale zaterdag mogen beleven.

Tot zaterdag op sportpark Schenk.