Voorafgaand aan de laatste uitwedstrijd voor de winterstop van het eerste elftal, gaf Theo Pater in een interview met LOE Sport aan dat hij het hoofdsponsorschap met 2 jaar gaat verlengen. Onlangs was het moment daar, dat de handtekeningen hiervoor konden worden gezet. Theo Pater, van Kraanverhuur T. Pater Groep B.V., was hiervoor naar Kwekerij de Koekoek gekomen om samen met voorzitter van S.V. ’t Harde, John Reurink en secretaris Michiel Vlijm, de sponsorovereenkomst te ondertekenen.

Voor het ondertekenen van de sponsorovereenkomst op deze unieke locatie is gekozen om meerdere redenen. Theo Pater is medeoprichter van Kwekerij de Koekoek. Daarnaast woont hij tegenover de kwekerij en komt hij er bijna dagelijks. Ook is deze prachtige Kwekerij de ‘buurman’ van sportpark Schenk, de thuishaven van S.V. ’t Harde. Met deze twee jarige verlenging door Kraanverhuur T. Pater Groep bereikt het hoofdsponsorschap van het Hardenees bedrijf het ongelofelijke aantal van 16 seizoenen. Hiermee komt het gelijk aan de tot nu toe langst verbonden hoofdsponsoring door Mogema.

Het bestuur en sponsorcommissie zijn Kraanverhuur T. Pater Groep B.V. en Theo Pater dan ook bijzonder dankbaar voor deze mooie verlenging van twee seizoenen. Samen hopen wij op mooie sportieve resultaten!

Klik op de afbeelding voor het bekijken van de film:

Theo Pater, ooit vroeger verdienstelijk voetballer van S.V. ’t Harde, draagt zijn club nog steeds een warm hart toe. Nog twee jaar hoofdsponsor, twee jaar waarin Theo hoopt dat hij de promotie naar de 3e en nog liever naar de 2e klasse mee mag maken .

Theo is trots op het familiebedrijf waar nu zoon Harry aan het roet staat. Ieder dag gaan we met plezier, passie en prestatie aan de slag, we denken met onze klanten mee om samen tot de beste logistieke oplossingen te komen. In Oktober komt onze eerste elektrische kraan die mee gaat helpen om onze CO2 uitstoot nog verder omlaag te brengen, los daarvan zijn bijna al onze kranen voorzien van euro 6 motoren, minder milieu belastend en minder CO2 uitstoot.

Ja en die mooie helm is niet voor het bergbeklimmen maar dat is de helm van onze machinisten, licht van gewicht, makkelijk en fijn te dragen en natuurlijk voor je eigen veiligheid. Buiten de kraan dan helm op, mooi voorbeeld voor anderen en onderdeel van onze werkwijze Hijs veilig of hijs niet!

We hebben een heel mooi bedrijf, een mooi vak en werken met fantastische mensen en machines, we zijn een hecht team en gaan voor het beste resultaat. O, ja voordat ik dat nog vergeet we zijn altijd op zoek naar goede machinisten die onze ambassadeur willen worden.

“Ik wens mijn club S.V. ’t Harde een goed seizoen toe met hopelijk de promotie als resultaat” !

Theo Pater

Kraanverhuur T. Pater Groep
Telefoon +31 (0) 525 – 651 826
Fax +31 (0) 525 – 653 200
Email: info@tpatergroep.nl Web: www.tpatergroep.nl