Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen. De eerste wedstrijd van ons vlaggenschip sinds lange tijd is op 15 augustus tegen de parel uit de polder: BAS Biddinghuizen.

Eerste wedstrijd sinds maart
Wij als bestuur, spelers, supporters en liefhebbers van het spelletje hebben hier enorm naar uitgekeken. Vanaf maart is er geen officiële wedstrijd meer gespeeld. Dat moet dus een feestje worden, maar achter de schermen is er meer gaande dan in eerste instantie blijkt.

Protocollen
Om de wedstrijden in deze bijzondere tijd in goede banen te leiden, hebben we allerlei protocollen gekregen waar we als vereniging, bestuur, trainers, spelers en toeschouwers aan moeten houden. Dit is een pakket maatregelen waar we als bestuur behoorlijke hoofdbrekens over hebben. Maar, we gaan vol goede moed door! We willen niets liever dan samen genieten van een mooi potje voetbal.

Samen sterker
Om alles in goede banen te kunnen leiden doen we een beroep op jou! Teams moeten begeleid worden, bezoekers moeten gewezen worden op desinfectie, toezicht op de anderhalvemeter en bezetting op bijvoorbeeld het terras. Onder het mom van vele handen maken licht werk vragen we zoveel mogelijk accommodatie-gastheren en -gastvrouwen om de supporters van de thuis- en uitclub te ontvangen en te helpen met de coronaregels die we van de gemeente hebben gekregen. Ook nu geldt weer: hoe meer mensen zich aanmelden, des te minder word je ingedeeld. Als je kind moet spelen of je moet zelf spelen, dan houden we daar rekening mee.

Help mee
Wil jij een steentje bijdragen voor S.V. ’t Harde en met name op de zaterdagen een paar uurtjes helpen? Geef je dan op via: vrijwilligerscommissie@svtharde.nl

Jij helpt toch ook?