Uitermate blij is de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde met het feit dat S.V. ’t Harde VDHKlimaat uit ‘t Harde kan verwelkomen als nieuwe sponsor van de vereniging. VDHKlimaat heeft zich als Stersponsor aan S.V. ’t Harde verbonden waarbij de sponsor zichtbaar zal zijn middels diverse sponsoruitingen zoals onder andere bijvoorbeeld een mooi reclamebord aan het hoofdveld en een advertentie in de jaarlijkse presentatiegids. Onlangs is het VDHKlimaat reclame bord aan het hoofdveld officieel in gebruik genomen. Het bestuur en sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedanken hierbij Bram van den Ham van VDHKlimaat zeer hartelijk voor deze mooie pakket sponsoring. Op Sportpark Schenk waren Bram van den Ham en Jan van der Vegte aanwezig om de sponsorovereenkomst te ondertekenen.

VDHKlimaat

Met ruim 30 jaar ervaring in de klimaattechniek was het 2 jaar geleden, april 2018, weer tijd om mijn 2e bedrijf te starten. De kerntaken van VDHKlimaat zijn: Energie advies, Klimaat advies, Service & onderhoud en Montage & installeren.

*Dit alles van particulier tot utiliteit, waarbij mijn persoonlijke kwaliteit zit in het adviseren van “op maat” installaties en klantgerichte communicatie waarbij “luisteren” essentieel is.

*Als zelfstandig ondernemer zonder personeel, werk ik nauw samen met installatiebedrijven in de regio. Dit levert onderling nieuwe kennis en kunde op! Door elkaars kwaliteiten toe te passen is zowel constructief als productief. Dit werkt in positieve zin goed door naar de klant en de installateurs zelf.

VDH Klimaat
Vale Ouwelaan 200