Het seizoen 2019/2020 zit er (bijna) op. Wat was het een ongelofelijk vreemd seizoen door het Corona-virus. Vanaf maart geen wedstrijden meer gespeeld en ook nauwelijks kunnen trainen. Gelukkig kan er sinds een paar weken weer wat meer en zien we gelukkig weer activiteiten op het sportpark. Maar normaal is het zeker nog niet, trainen op 1,5 meter is toch echt iets anders dan trainingen die we gewend waren…..

Uiteraard is de TC al een hele tijd bezig om de voorbereidingen te treffen voor het seizoen 20/21. Gelukkig zijn (bijna) alle teams inmiddels voorzien van een trainer. Daarnaast zijn we bezig met de indelingen voor het volgende seizoen, dit is altijd een enorme klus maar door het ‘rare’ seizoen nog lastiger omdat we de spelers al maanden niet aan het werk gezien hebben.

We hebben er voor gekozen om (soms) wat meer spelers in een voorlopige selectie te plaatsen zodat iedereen recht krijgt om te laten zien wat hij/zij kan. Uiteraard is dit in overleg gegaan met huidige trainers. De indelingen volgen in de loop van volgende week zodat IEDEREEN vanaf 8 juni in zijn/haar nieuwe team kan trainen onder begeleiding van (meestal) de nieuwe trainer. Tijden worden gecommuniceerd door de nieuwe trainer. Wanneer de indelingen bekend zijn, gaan we zo snel mogelijk namen van leiders koppelen aan de teams……

Namens de TC

Edwin van Egteren