Tennisvereniging LTC ‘t Harde biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 2 clinics onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi (deze wordt alleen georganiseerd bij voldoende animo en afhankelijk van de corona maatregelen).

De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.
Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn €35 voor volwassenen en €25 voor jeugdspelers t/m 18 jaar.

Let op, je dient je te houden aan de richtlijnen van het RIVM en het protocol welke op dit moment geldt op ons sportpark. Bij aanmelding krijg je dit protocol per e-mail toegezonden.
Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met LTC ‘t Harde,

Website: www.ltc-tharde.nl
Direct aanmelden: Online formulier