In deze bijzondere tijd was vanavond weer de eerste avond dat er gevoetbald mocht worden op ons sportpark. Als eerste mocht de jeugd t/m twaalf jaar de wei weer in. Later deze avond was het ook de beurt voor onze onder vijftien jaar jongens.

Voor deze laatste groep is het allemaal even wennen, omdat er op de bekende anderhalve meter afstand van elkaar getraind wordt. Ondanks de regels kunnen we spreken van een geslaagde avond voor iedereen, spelers en trainers. De jeugd is weer met een grote glimlach van het veld gekomen. “Eindelijk weer voetballen” en “weer even wat anders dan de iPad of Playstation” zijn veel gehoorde kreten.

Jij/Uw kind komt toch ook?

Vanavond hebben we ook al meteen onze eerste gasten mogen begroeten. Iedereen tussen de vier en achttien jaar krijgt de mogelijkheid om gratis mee te sporten. Veel is er niet voor nodig. Een paar gymschoenen, sportkleding en goede zin is al genoeg. Wil jij of zou uw kind ook graag mee willen voetballen en dus lekker bewegen dan voldoet een mailtje naar info@svtharde.nl met daarin de naam, adres, geboortedatum en een (nood)telefoonnummer. Na uw bericht krijgt u van ons een bevestiging met daarin de trainingstijden. Om alles goed te laten verlopen vragen wij u om niet vrij in te lopen, maar echt eerst aan te melden. Op deze manier houden we het voor iedereen helder en werkbaar. Hopelijk mogen we jou/uw kind binnenkort begroeten.

Bestuur S.V. ’t Harde