Cor van Putten nieuwe hoofdtrainer VSCO'61 Vrouwen 1 - VSCO'61

De TC is erg content te kunnen vermelden dat we een nieuwe trainer voor de JO19-1 hebben vastgelegd voor het seizoen 2020/2021.

De 60-jarige Cor van Putten is woonachtig in Elburg en is een echt voetbaldier. In de jaren ’80 en ’90 was Cor een gevreesde spits op de Veluwe. Hij speelde jarenlang in het 1e van ESC en later ook bij OWIOS. Bij deze 2 clubs heeft hij het grootste deel van zijn leven rondgelopen, later ook als trainer.

Cor woont al 25 jaar samen en heeft 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Na zijn voetbalcarrière is hij het trainersvak ingerold. Cor, in het bezit van UEFA-C, heeft in de loop der jaren heel veel verschillende teams getraind. Zijn hart ligt met name bij de bovenbouw jeugdteams en 2e elftallen. Cor trainde o.a. het 1e team van Wapenveld, het 2e  en de  JO19-1 bij OWIOS en bij ESC heeft Cor ongeveer alles getraind in de jeugd. Het laatste jaar heeft Cor het vrouwenteam van VSCO getraind omdat hij dat een mooie uitdaging vond.

’t Harde kent Cor erg goed. Hij heeft er in het verleden vaak gespeeld en kent veel mensen uit het dorp. Cor heeft zin in de uitdaging bij de JO19-1 en wil op respectvolle, gedisciplineerde maar gezellige manier bijdragen aan de ontwikkeling van spelers richting de selectie van onze club.

We wensen Cor ongelofelijk veel succes en plezier toe!!

Namens de TC, Edwin van Egteren