Zoals in eerdere berichten is aangegeven, is ons sportpark per direct gesloten. S.V. ’t Harde houdt zich aan alle adviezen vanuit het RIVM en de KNVB. Dit betekent dat ons sportpark in ieder geval tot en met 31 maart gesloten is.

Naast alle trainingen en wedstrijden zullen dus ook alle evenementen op het sportpark komen te vervallen. Het FIFA-toernooi, de bingoavond en de klaverjasavonden van deze maand zijn hiermee dus geannuleerd. Ook de vrijwilligersavond, die gepland stond op zaterdag 4 april, is uitgesteld. Zodra wij een nieuwe datum kunnen communiceren, zullen wij dat uiteraard zo spoedig mogelijk doen.

Als vereniging begrijpen wij dat het vervelend is dat er geen activiteiten op het sportpark kunnen plaatsvinden. Toch vinden wij het belangrijk om volledig mee te werken aan het beperken van de risico’s op basis van de adviezen van het RIVM en de KNVB.

Probeer in ieder geval conditioneel op peil te blijven in de periode dat voetballen niet mogelijk is. Kies bijvoorbeeld voor individuele sporten als fietsen en hardlopen.

Zo blijf je niet alleen fit, maar hiermee verklein je ook het risico op blessures wanneer we weer kunnen voetballen!

We hopen dat we onze activiteiten weer zo snel mogelijk kunnen oppakken en dat we elkaar weer kunnen ontmoeten op Sportpark Schenk.