Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat de onlangs gestarte Barbershop uit ‘t Harde bordsponsor geworden is van S.V. ‘t Harde. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde de Enes van de Barbershop voor deze mooie nieuwe sponsoring. Onlangs werd de sponsorovereenkomst op sportpark Schenk getekend en werd het opvallende reclamebord, officieel in gebruik genomen. Uiteraard werd de Barbershop een fraai boeket bloemen aangeboden door sponsorcommissielid Mark Timmers als dank en blijk van waardering.

Mannen kunnen sinds kort terecht voor een stijlvolle, trendy of stoere coupe bij Barbershop ‘t Harde. Eigenaar Enes houdt ervan om mensen tevreden te maken, om iets moois te maken en iets nieuws te creëren. Barbershop ‘t Harde, Eperweg 60b, 8084 HH ’t Harde.

De openingstijden zijn:
maandag en dinsdag van 12.00 – 19.00, woensdag van 10.00 – 18.00, donderdag en vrijdag van 10.00 – 20.00 en zaterdag van 10.00 – 18.00 uur. Voor informatie kunt je mailen naar barbershoptharde@hotmail.com en volg ons op facebook en Instagram: @barbershoptharde