Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Van Wijhe Interieurs uit Elburg bordsponsor geworden is van S.V. ‘t Harde. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie Gerrit van Wijhe van Van Wijhe Interieurs voor deze nieuwe sponsoring. Afgelopen zaterdag 7 maart werd de sponsorovereenkomst getekend en het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen.

Van Wijhe Interieurs

Ontwerp en Interieurs
Van Wijhe interieurs staat voor vakmanschap in maatwerk interieurbouw.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van maatwerk interieurs voor particulieren en bedrijven. Meubels worden vervaardigd in onze nieuwe fabriek in Elburg.

Specialist in interieurbouw
Met een team van ervaren interieurbouwers zijn wij een specialist op dit gebied. Daarin onderscheiden wij ons in kwaliteit en flexibiliteit. In onze ruim opgezette werkplaats hebben wij alles in huis om grootschalige projecten te realiseren. Wij kunnen snel schakelen en meedenken met uw planning. Werken met Van Wijhe Interieurs is werken met vakmannen met passie voor hun ambacht.

Onze producten
Wij leveren het complete concept van ontwerp tot installatie. Onze diensten bestaan uit:

Ontwerp
keukens
wandkasten
winkelinrichting
horeca inrichting
balies
kantoorinrichting
houten vloeren

Gerrit van Wijhe is sinds 2002 oprichter en eigenaar van Van Wijhe interieurs. Na een aantal jaren in de interieurbouw te hebben gewerkt, zag hij hoe het anders kon. Met een nuchtere en praktische kijk op het vak, denkt hij met zijn klanten mee. Gerrit is een interieurbouwer in hart en nieren. Een vakman met inmiddels een team van vakmensen in dienst, waarmee hij alle facetten van het interieurbouw uitvoert. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

Van Wijhe Interieurs BV
Broeklandstraat 22
8082 AE Elburg
t: 0525 – 65 41 16
info@vanwijhe-interieurs.nl
www.vanwijhe-interieurs.nl