Ik ben Lindsey en keepster van jo9-2 en ondersteun ik Arie en Kars bij de voetbalschool. Zaterdag ga ik collecteren voor het goede doel Laleague. Dit doel zet zich in voor meiden in Brazilië en Nicaragua zodat ze net als mij kunnen voetballen.

Meidenvoetbal draagt naast beweging en plezier ook bij aan de eigenwaarde, kracht en het zelfvertrouwen van meiden. En het helpt ongelijkheid tussen meiden en jongens tegen te gaan. La League wil daarom zoveel mogelijk meiden laten voetballen. Niet alleen in Nederland, maar ook in ontwikkelingslanden. We beginnen in Brazilië en Nicaragua, om daar kindhuwelijken en tienerzwangerschappen buitenspel te zetten. Door seksuele voorlichting te koppelen aan het voetbal, worden meiden zich bewust van hun situatie en hun rechten.

Mijn doel is om minimaal 4 meiden voor een jaar te kunnen laten voetballen hier is € 200,- voor nodig en ik denk dat we dit met elkaar mogelijk kunnen maken.  Helpt u mij mee om te helpen?

Bent u niet aanwezig bij de wedstrijd dan mag u natuurlijk ook een donatie doen, dit kan via https://www.teamlaleague.nl hier kunt u mij opzoeken en via de site een donatie doen.

Ook probeer ik een veiling op te zetten en het eerste item is al toegezegd, dit kunt u volgen via facebook: lindsey voor la leaque.