Afgelopen vrijdagavond (14 feb) heeft het darttoernooi plaats gevonden bij S.V. ‘t Harde. Waar in vorige edities nog in koppels werd gespeeld, stond men er nu alleen voor.

Op donderdagavond werd de kantine omgedoopt tot een waar dartpaleis. Voor een enkeling voorwaarde om überhaupt deel te nemen aan het toernooi. Aan de ambiance heeft het dus wederom niet kunnen liggen.

Rond de klok van 7 uur begonnen 25 deelnemers aan het betere pijlen smijten. Al vrij vlot werd duidelijk dat er flink wat niveauverschil was tussen de verschillende deelnemers. Sommigen gooien met enige regelmaat scores van boven de 100, anderen gooien met dezelfde frequentie naast het bord.

In de knock-out fase waren enkele spannende partijen. Soms zo spannend dat men pijlen raak zag vliegen, wanneer dit niet het geval was. De finale ging tussen Henk en Marcel, wat de meesten op voorhand al hadden verwacht. Marcel (Kwartjes) kon de druk niet aan en verloor terecht van Henk, die net als de vorige keer het toernooi op zijn naam schreef.

We willen de supportersvereniging ‘Groen-Wit’ hartelijk danken voor het mogelijk maken van dit toernooi.