In de voorjaarsvakantie organiseert S.V. ‘t Harde voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar een Voetbalmiddag op sportpark Schenk! Op woensdag 26 februari van 14.00 – 17.00 uur kunnen voetballers ervaren hoe het is om te trainen bij S.V. ‘t Harde!

De S.V. ‘t Harde Voetbalmiddag is een combinatie van voetbal en plezier maken! Deelnemers worden op een actieve en enthousiaste manier getraind door gediplomeerde trainers van S.V. ‘t Harde. Tijdens het veldprogramma worden uitdagende techniektrainingen zoals schijn-, en passeerbewegingen en partij-, en afwerkvormen gecombineerd met voetbalplezier en wedstrijden.

Deelnemers ontvangen: – Tussendoor drinken en een patatje op het einde – Vaste begeleiding van gediplomeerde trainers – Training op sportpark Schenk! – Leuke en uitdagende oefenvormen – Een onvergetelijke voetbalervaring

We gaan er een geweldige voetbalmiddag van maken! Kom jij ook? Leden kunnen zich opgeven bij hun leider. Niet leden kunnen zich opgeven via een voetballend vriendje/vriendinnetje of door een WhatsApp bericht te sturen aan 06-46041369 (Jacco Langstraat)

Graag tot in de voorjaarsvakantie, 26 februari!