Enkele maanden geleden werden op sportpark Schenk diverse nieuwe tv-schermen in gebruik genomen voor de diverse mededelingen die gedaan worden aan alle bezoekers en gebruikers van de thuishaven van S.V. ‘t Harde. Op deze beeldschermen worden o.a. ook de wedstrijdprogramma’s en competitiestanden van het eerste en tweede elftal wordt getoond. Dit gebeurde voorheen op twee borden welke hingen in de kantine op het Sportpark. Omdat deze borden overbodig werden ontstond er op de deze plek, naast het huidige vriendenbord, een mooie nieuwe plek voor een nieuw bord voor de Vrienden van S.V. ‘t Harde. Het oude vriendenbord was ook al geruime tijd volledig gevuld. Met het prachtige nieuwe vriendenbord is er nu ook weer ruimte voor nieuwe vrienden!

S.V. ‘t Harde zoekt daarom nieuwe vrienden! Word nu vriend en steun S.V. ‘t Harde! Nieuwe vrienden maken gebruik van een gratis vermelding op het vriendenbord voor de rest van het huidige seizoen. Vanaf seizoen 2020-2021 bedraagt de vriendenbijdrage slechts € 50,- per seizoen. Hiervoor ontvangen vrienden in het najaar een factuur van de penningmeester. Uiteraard zijn families, bedrijven, vriendenduo’s of anonieme vermeldingen ook mogelijk. Bij het eerstvolgende (sponsoren)evenement, welke naar verwachting gehouden zal worden rond mei-juni 2020, zijn alle (nieuwe en oude) vrienden van S.V. ‘t Harde ook van harte Welkom!

Om vriend te worden kunt u zich uiteraard ook persoonlijk melden bij de leden van de sponsorcommissie (Jan van der Vegte, Angelique Veer, Michiel Vlijm, Mark Timmers of het nieuwste lid van de sponsorcommissie Ilja-Dominique Westerink- van de Schootbrugge) Bij vragen kunt u een mail sturen via deze link.