Nadat in een eerder stadium hoofdtrainer Egbert Kragt aangegeven heeft bij onze club te blijven, hebben veel anderen zijn voorbeeld gevolgd.

Marc Brink en Michael Jeensma zullen ook in het seizoen 2020/2021 de trainers zijn van onze B-selectie, Maarten van Dijk blijft tevens aan als leider van dit team. Na de degradatie van het afgelopen seizoen draait ‘Ut Tweede’ lekker mee in de reserve 3e klasse. Qua verliespunten hoeft het momenteel alleen WZC-2 boven zich te dulden. Als TC/bestuur zijn we blij met de sportieve- en mentale ontwikkeling binnen dit team. De sfeer is goed en er wordt hard gewerkt op de trainingen en in wedstrijden! Dat waren de belangrijkste doelstellingen van dit seizoen. We hopen dat dit team steeds meer een opstap wordt voor ons 1e elftal……

Bij de A-selectie heeft de tandem Albert van Os en Pietje Nagelhout aangegeven door te willen gaan. Albert als assistent scheidsrechter/teammanager en Pietje als leider. Dit duo brengt combineert al jaren lang het presteren met gezelligheid binnen het team. Voor een club zijn dit gouden mensen die we niet genoeg kunnen bedanken voor hun inzet en toewijding.

Ook keeperstrainer Eibert Leusink heeft zijn ‘ja woord’ gegeven aan nog een seizoen bij de club. Deze nuchtere maar buitengewoon fanatieke trainer is belangrijk, mede omdat wij over veel jong keeperstalent beschikken die hij de kneepjes van het keepersvak kan bijbrengen.

Tenslotte zal onze verzorgster Claire Voorn ook aan de club verbonden blijven. Deze dame heeft haar plek echt gevonden tussen ‘haar’ mannen en zal ook aankomend seizoen trachten de spelers zo snel mogelijk weer fit te krijgen.

Het 1e elftal is prima uit de winterstop gekomen met 6 punten uit 2 wedstrijden en een doelsaldo van 11 voor en 2 tegen. Er is nog veel om voor te strijden de komende 12 wedstrijden….. Uiteraard hopen we op een feestje…..

Als bestuur en TC zijn we erg blij met deze enthousiaste groep mensen. We wensen iedereen veel succes maar bovenal veel plezier toe.

Namens Bestuur en TC,
Edwin van Egteren