Dit seizoen hebben wij weer in samenwerking met onze trouwe sponsor topslagerij “Van de Weg” een vleesactie. De producten worden weer verkocht via de voorverkooplijsten. Voor alle teams liggen de lijsten inmiddels in de postvakjes. Bij dit bericht zit ook een intekenlijst. Een ieder kan deze lijst dus ook downloaden.

Zorg met elkaar dat er zoveel mogelijk van deze kwaliteitsproducten verkocht worden. Opbrengst komt weer ten goede aan de verbouwingen die wij aan het realiseren zijn. Het is voor iedereen zichtbaar hoe onze accommodatie aan het opknappen is. Dit kan alleen met steun van iedereen voor dit soort acties.

De intekenlijsten kunnen op 29 februari ingeleverd worden in de kantine van S.V. ‘t Harde. Wilco Palm zal vanaf 9.00 uur tot 14.00 uur aanwezig zijn om de lijsten en het geld in ontvangst nemen. De lijsten en het contante geld kunnen ook ingeleverd worden tot en met 29 februari bij Wilco Palm, Vale Ouwelaan 132.

Op dinsdag 10 en woensdag 11 maart van 17:00 tot 19:00 kan het bestelde vlees worden opgehaald in de kantine van S.V. ’t Harde.

Zorg met ons allen voor een goede opbrengst!

‘Doe je best om tot een zo groot mogelijk resultaat te komen!’