Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Danscentrum van Loon uit ‘t Harde bordsponsor geworden is van S.V. ‘t Harde. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde Danscentrum van Loon voor deze mooie nieuwe sponsoring. Maandagavond 14 oktober werd de sponsorovereenkomst getekend met eigenaar Joni van Loon en werd het opvallende roodgekleurde reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk, officieel in gebruik genomen. Uiteraard werd Joni van Loon een fraai boeket bloemen aangeboden door sponsorcommissielid Angelique Veer als dank en blijk van waardering.

“We zitten op dansles” !!
Voor de meeste mensen is dat het beeld van een dansschool. Natuurlijk is dat grotendeels waar. Wie “gewoon” op dansles wil, kan bij danscentrum van Loon uitstekend terecht.
Maar er is meer !
Naast dansen is de dansschool een ontmoetingsplek waar het gezellig is, waar vriendschappen ontstaan en waar zelfs zaken worden gedaan.
Natuurlijk gaat het er uiteindelijk om de dansvloer op te komen
Dat kan met partner maar dat is niet altijd noodzakelijk! Er is een uitgebreid cursusaanbod waar ongetwijfeld iets voor jou bij zit. Naast stijldansen zijn er de cursussen/lessen: Solo Latin, Country & Western (linedance), Yoga, Salsa, Swingfox / Bachata, Dansfit, Kidsdance, Oude dansen, Schoollessen, Privélessen, Honeymoon.

Voor de jongeren van 2 tot 16 jaar is er een uitgebreid programma. Denk aan de puppydance voor kids van 2 tot en met 4 jaar. Deze les staat in het teken van bewegen, spelen en dansen op muziek, ingespeeld op de belevingswereld van het kind met o.a. kinderhits van K3 of Kinderen voor Kinderen. Kidsdance is er voor de kids van 5 tot 10 jaar, waarbij dansstijlen gebruikt worden als o.a. jazzdance, moderne dans, pop & showdance en streetdance. De dansstijlen die gebruikt worden bij Teendance (vanaf 10 jaar) zijn o.a. jazzdance, moderne dans, pop & showdance en streetdance. De kids wordt geleerd te dansen richting een mooie eindshow tot aan dans demo’s en eventueel zelfs een wedstrijd. Ook, zelfs hier op ’t Harde, mogen wij de musical les niet vergeten! Neem een kijkje op de website voor alle mogelijkheden: https://danscentrumvanloon.nl

Je ziet, voor zowel jong als oud wat wils!

Danscentrum van Loon
MFC “Aperloo”
Stadsweg 27
8084 PH ‘t Harde

Tel. 06-38302533
danscentrumvanloon@hotmail.com
www.danscentrumvanloon.nl