Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer content met het feit om te kunnen meedelen dat Comceptum uit Genemuiden bordsponsor geworden is bij S.V. ‘t Harde. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde Dave van de Streek van Comceptum voor deze mooie nieuwe sponsoring. Op zaterdag september jl. werd de sponsorovereenkomst getekend en het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen. Vanzelfsprekend werd aan Dave van de Streek door sponsorcommissielid Angelique Veer als dank een mooi boeket bloemen aangeboden.

Comceptum bestaat uit een jong, enthousiast en ambitieus team. Over onze missie zijn we kort en krachtig. Met onze ervaring en kennis op het gebied van reclame, marketing en communicatie en het aanbieden hiervan, ondersteunen wij de klanten optimaal bij het realiseren van de door hen gestelde doelen. Het is ons streven toonaangevende reclamemakers te zijn waarbij het behalen van doelstellingen van onze opdrachtgevers ons ultieme einddoel is. Wij gaan daarom met veel plezier en creativiteit voor u aan de slag!

Twijfelt u ergens over of staat het hier niet tussen, vraag het bij ons na of kom langs, want niks is ons te gek! Bekijk ook de cases waar u verschillende afgeronde projecten van ons kunt bekijken.

Comceptum – Specialisten op het gebied van:
Vormgeving
Print & Drukwerk
Fotografie
Video
Drone
Animatie
Website
Social Media

Comceptum
Pr. Beatrixstraat 31a
8281 CA Genemuiden
T. 038-3856848
E. info@comceptum.nl
www.comceptum.nl

De foto’s zijn gemaakt door Kees Bette