Na al vele jaren bordsponsor geweest te zijn bij S.V. ’t Harde heeft Bertrand van der Weide, zijn bestaande bordsponsorschap bij S.V. ’t Harde geüpgraded naar Ster Sponsoring. Met zijn bedrijf Ten Cate Wonen & Slapen is Bertrand naast sponsor ook leverancier bij de vereniging. Ten Cate Wonen & Slapen leverde namelijk zeer recent de pvc-vloer en raamdecoratie voor de onlangs opgeleverde bouwfase 2. De sponsorcommissie en het bestuur van S.V. ’t Harde bedanken Bertrand van der Weide van Ten Cate Wonen & Slapen zeer hartelijk voor de prettige samenwerking en sponsoring. Als blijk van dank en waardering overhandigde Mark Timmers namens de sponsorcommissie aan Bertrand een fraai boeket bloemen. Tevens werden, in de hagelnieuwe ontvangstruimte op Sportpark Schenk, de benodigde handtekeningen gezet onder de sponsorovereenkomst.

Ten Cate Wonen & Slapen is dé specialist in wonen en slapen.

Met de derde generatie aan het roer bestaat Ten Cate Wonen & Slapen 50 jaar! Elke dag staan onze interieuradviseurs voor je klaar om je van goed en persoonlijk advies te voorzien. Onze eigen stoffeerders komen dan alles vakkundig plaatsen, hangen of leggen. Weet je even niet wat je met je inrichting aan moet en wil je hulp van een stylist of specialist, vraag dan thuisadvies aan. Graag komen wij bij je aan huis om je een goed advies te geven over meubelen, vloeren en raambekleding. Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook.

Kom bij ons in de winkel aan de Koekoeksweg 8 ’t Harde of kijk op onze site www.tencatewonenenslapen.nl. Je vindt daar ook onze webshop waar je veel meubelen online kunt bestellen.

We zien je graag!
Team Ten Cate Wonen en Slapen

Ten Cate Wonen & Slapen
Koekoeksweg 8
8084 GM ’t Harde
T: 0525 – 65 15 63
www.tencatewonenenslapen.nl
info@tencatewonenenslapen.nl