Sinds enkele jaren is Dekker Verhuur uit Nunspeet en Harderwijk sponsor van S.V. ’t Harde. Ook de komende jaren zullen zij de vereniging ondersteunen door middel van het Co-sponsorschap. Met deze overeenkomst is Dekker Verhuur terug te vinden in diverse sponsoruitingen bij S.V. ’t Harde. Namens Dekker Verhuur heeft René Dekker inmiddels het nieuwe sponsorcontract ondertekent. Vanuit S.V. ‘t Harde danken wij Dekker Verhuur voor de jarenlange ondersteuning!

Dekker Verhuur, totaal leverancier voor bouw, industrie, groen en evenementen

Dekker Verhuur verhuurt al jaren machines en gereedschappen aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij hebben vestigingen in Nunspeet en Harderwijk. Nunspeet heeft een breed assortiment materiaal en machines voor de algemene verhuur en Harderwijk specialiseert zich in hoogwerkers.

Met een enthousiast team verhuren wij materieel en machines en voeren wij projecten uit voor onze opdrachtgevers. Deze projecten variëren van bouw tot evenementen.

Service en kwaliteit zijn de belangrijkste uitgangspunten van Dekker Verhuur. Al ons materieel en machines worden optimaal onderhouden en gekeurd zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Daarnaast zijn wij zeer flexibel en is maatwerk een zeer sterke kracht.
Wij bekijken graag samen met u hoe we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn met onze producten en diensten.

Dekker Verhuur Nunspeet

Marconiweg 22b
8071 RA Nunspeet
0341 – 25 87 06
info@dekker-verhuur.nl

Dekker Hoogwerker Verhuur

Réaumurstraat 5
3846 BZ Harderwijk
0341 – 45 49 81
info@dekkerhoogwerkerverhuur.nl

www.dekker-verhuur.nl