Uitermate blij is de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde met het feit dat S.V. ’t Harde Neston Betonconservering B.V. kan verwelkomen als nieuwe sponsor van de vereniging. Neston Betonconservering B.V. heeft zich als Stersponsor aan S.V. ’t Harde verbonden waarbij de sponsor zichtbaar zal zijn middels diverse sponsoruitingen zoals onder andere bijvoorbeeld een mooi reclamebord aan het hoofdveld en een advertentie in de jaarlijkse presentatiegids. Bij de recentelijke verbouwing van de kleedkamers op Sportpark Schenk heeft Neston de nodige werkzaamheden verricht. Hieruit blijkt weer hoe een goede wisselwerking tussen vereniging en sponsor zijn vruchten kan afwerpen voor beide partijen.

7 september jl. is het Neston reclame bord aan het hoofdveld officieel in gebruik genomen. Het bestuur en sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedanken hierbij Thomas van Neston zeer hartelijk voor deze mooie pakket sponsoring. Op Sportpark Schenk waren namens Neston Thomas en Arnold aanwezig om de sponsorovereenkomst te ondertekenen.

Neston is specialist in totaal betononderhoud


Neston is een KOMO BRL3201 gecertificeerd betonrenovatie bedrijf welke gespecialiseerd is in betonreparatie, injecteren, vloercoating systemen, voegafdichtingen, beton schilderwerken en decoratieve verbeteringen. Wij realiseren onze projecten met behulp van de meest ervaren professionals, beste materialen en innovatieve technieken.

Ons team van gediplomeerde betonreparateurs zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit en de klanttevredenheid wordt gewaarborgd. Wij zijn trots op ons vermogen om hoogwaardige oplossingen te identificeren aan de hand van de behoeften van onze opdrachtgevers en kijken ernaar uit om dezelfde waarde aan uw opdracht te bieden.

Onze kernwaarden:Kwaliteit, Korte lijnen, Concurrerend, Flexibiliteit, Klanttevredenheid

Hoofdvestiging Nunspeet

Bezoek adres:

De Buiging 2
8072 TA Nunspeet
Tel: 0341-268663
info@neston.nl
www.neston.nl

De foto’s zijn gemaakt door: Kees Bette