Met trots kan de sponsorcommissie meedelen dat SB Food uit ’t Harde bordsponsor is geworden bij S.V. ‘t Harde. Stefan Brink van SB Food zette afgelopen zaterdag 7 september zijn handtekening op de sponsorovereenkomst. Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedanken Stefan Brink voor deze mooie nieuwe sponsoruiting. Als dank en blijk van waardering heeft Mark Timmers namens bestuur en sponsorcommissie van S.V. ’t Harde een fraai boeket bloemen aangeboden. Tevens werd op Sportpark Schenk het nieuwe reclamebord in gebruik genomen.

SB Food 
Van jongs af aan ben ik al werkzaam in de foodsector! Het werken met verse producten maakt mij blij! U bent ons vast wel eens tegen gekomen op een van de markten in de buurt met ons heerlijke aardbeiengebak!!
SB Food is een jong cateringbedrijf wat zich onderscheid in de branche. Louter verse producten van de lokale specialisten maken het verschil in onze producten. Bij ons proeft u pure ambacht!
SB Food is trots op haar samenwerking met één van de grootste busmaatschappijen van Nederland. Dagelijks verzorgen wij de reizende gasten van Connexxion Tours onderweg naar hun eindbestemming! Of het nu om 20 of 400 personen gaat? Een geheel lunchpakket of een heerlijk vers belegd broodje? Bij ons kunt u altijd dezelfde kwaliteit verwachten! Ook voor vers belegde broodjes voor uw lunch, feest etc. bent u bij ons aan het juiste adres! En wilt u iemand verassen met een ontbijtmand? WIJ staan graag voor u klaar!!!
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe interactieve website! Deze website krijgt een webshop wat het voor een ieder makkelijk maakt om een bestelling te plaatsen….

Met smakelijke groet,
Stefan Brink en zijn team

SB Food
Travertin 34
8084 EH ‘t Harde
Tel: 06-52415000
E-mail: stefan@sbfood.nl
Website: www.sbfood.nl

De foto’s zijn gemaakt door Kees Bette