Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Supervlaai uit ‘t Harde bordsponsor geworden is van S.V. ‘t Harde. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde Henk en Rosanne Junte voor deze nieuwe sponsoring. Supervlaai was al geen onbekende bij S.V. ’t Harde. Afgelopen seizoenen heeft Supervlaai ’t Harde al meerder teams voorzien van diverse gesponsorde kleding. Daarnaast voorziet Supervlaai in de zomer de bezoekers van Sportpark Schenk met enige regelmaat van heerlijke ijsjes.

Onlangs werd de sponsorovereenkomst getekend met sponsorcommissielid Jan van der Vegte en werd het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen. Uiteraard werd Henk en Rosanne Junte een fraai boeket bloemen aangeboden als dank en blijk van waardering.

Supervlaai `t Harde

Het adres voor de beste vlaaien in de zomermaanden het lekkerste schepijs
Dagelijks hebben wij de lekkerste vlaaien voor u in de winkel, maar u kunt natuurlijk ook vooraf bij ons bestellen. Dit kan telefonisch of door even langs te komen in de winkel of via de site Supervlaai.nl
Voor 11.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis!
Bij Supervlaai is veel mogelijk, denk hierbij aan een fototaart met de afbeelding die u wenst, of een schildje met jaartal of jubileum
Voor bedrijven kunnen wij schildjes leveren met hierop de naam of het logo van uw bedrijf, deze kunnen op de punten vlaai of taart worden geplaatst en kunt u hiermee uw relaties verrassen!
Neem voor alle mogelijkheden even contact met ons op
Wij kunnen uw vlaaien ook bezorgen, hiervoor rekenen we € 1,00 binnen ’t Harde. Buiten ’t Harde vragen wij een bijdrage van €2,50 euro voor het bezorgen (binnen een straal van 7 kilometer, daarbuiten in overleg)
U krijgt bij ons een stempelkaart, bij iedere besteding van 5 euro aan vlaaien krijgt u 1 stempel, bij 25 stempels is uw kaart vol en is deze € 9,95 waard, die u kunt besteden bij uw volgende aankoop.
Naast vlaaien verkopen wij in de zomermaanden heerlijk ambachtelijk Italiaans schepijs. U kunt kiezen uit 16 verschillende smaken.
Parkeren is geen probleem, u kunt uw auto bij ons op het terrein parkeren.
We hopen u snel te mogen ontmoeten in onze winkel.

Groeten Henk en Rosanne Junte.
Supervlaai, niet voor niets op alle punten de beste!!!

De foto’s zijn gemaakt door Kees Bette