6 September j.l heeft Gijs van de Ridder van het bekende autobedrijf Pouw zijn handtekening gezet onder een nieuw sponsorcontract bij S.V. ’t Harde. Pouw is al een aantal jaren aan S.V.  ’t Harde verbonden als kledingsponsor en recentelijk ook als bordsponsor. De sponsoring is enkele jaren geleden gestart met het sponsoren van tenues voor het 35+ team. Deze sponsoring legde het team geen windeieren, want vanaf het moment dat Pouw ging sponsoren werd bijna onafgebroken het seizoenskampioensschap door de mannen binnen gehaald. Nu na deze afgelopen succesjaren waren de tenues aan vervanging toe waarop Gijs van de Ridder besloot om deze te vervangen. Op de borst van de spelers prijkt nu dan ook voortaan het vernieuwde POUW logo. De sponsorcommissie en het bestuur van S.V. ’t Harde bedanken Gijs van de Ridder van Pouw dan ook zeer hartelijk voor deze verlenging. Als dank werd de sponsor een fraai boeket aangeboden.

Pouw is voor jou het bekende gezicht van Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Met de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens, maar ook met onze werkplaatsen, lease-, financierings- en verhuuractiviteiten en onze schadeherstelbedrijven. We gaan graag met jou op weg naar innovaties die onze wereld en deze tijd van ons vragen.

We volgen ontwikkelingen, maar nog liever zetten we zelf stappen. We zijn niet afwachtend, adviseren graag, maar willen vooral doén. We willen er als eerste bij zijn. We waren het als eerste Volkswagen- en Audidealer in Nederland, maar we zijn het ook nu én in de toekomst. We zijn aanpakkers en staan vooraan bij innovaties zodat jij daar plezier van hebt. Wat dat betekent? Snelheid, zekerheid en duidelijkheid in onze manier van doen. Dat past bij onze merken, dat past bij onze collega’s, dat past bij onze regio en het past bij jou.

Pouw, samen vooruit.

Je vindt Pouw in ApeldoornDeventerHardenbergKampenMeppelRijssen, Zutphen en Zwolle

www.pouw.nl