Binnenkort start de Grote Club Actie weer. Dit is voor de supportersvereniging altijd een belangrijke actie. Met het geld dat hier mee wordt opgehaald hebben wij vorig jaar onder meer het volgende kunnen doen: bijdrage aan de verbouwing, schrobmachines voor het schoonmaken van de kantine en kleedkamers, bussen naar het 1e elftal voor de jeugd, bijdrage voor sfeeracties en natuurlijk de ondersteuning van de Ultra’s. Komend seizoen willen we de opbrengst van de grote club actie gebruiken voor nieuwe dug-outs op het kunstgrasveld en op veld 3.

Wat verwachten wij van onze leden:

Alle spelers van de jo8, jo9, jo10 en jo11 kunnen weer proberen zoveel mogelijk loten te verkopen. Dit gaat via een intekenlijst. Hiermee zijn weer mooie geldprijzen te winnen voor de beste 10 verkopers.

Van alle andere spelers in de jeugd verwachten wij dat ze minimaal 2 loten kopen of verkopen. Iedere speler krijgt in ieder geval 2 loten.

Alle spelers bij de senioren krijgen 3 loten per persoon. Deze mogen ze zelf kopen of verkopen.

Binnenkort zullen de leiders de intekenlijsten, loten en verdere informatie persoonlijk overhandigd krijgen van een van de leden van de supportersvereniging.

Alvast bedankt voor jullie medewerking. Een kleine moeite, met een grote opbrengst voor onze club!