Bij S.V. ‘t Harde is het al jaren een traditie om een presentatiegids uit te brengen. Afgelopen zaterdag is alweer de 22ste editie van de gids uitgereikt. De presentatiegidscommissie is er dit jaar wederom in geslaagd om een mooie gids samen te stellen.

Voordat de eerste presentatiegids is uitgereikt, sprak secretaris Michiel Vlijm de aanwezigen toe. In deze toespraak is het centrale thema ‘jeugd’ benadrukt. De jeugd heeft de toekomst, dat geldt ook voor S.V. ’t Harde. De vereniging wil hier actief op inzetten. Een goed voorbeeld hiervan is het jeugdbestuur dat dit seizoen vorm gaat krijgen. Dit is een bestuur die enkel bestaat uit jeugdleden. De betrokkenheid van de jeugd blijkt ook uit de Ultra’s die elke zaterdag bij de wedstrijden van het eerste elftal nadrukkelijk aanwezig zijn en de filmpjes die geproduceerd worden door Tim en Krijn van S.V. ’t Harde TV.