Al ruim een jaar is de projectgroep Zwaluwen-jeugdactiedag bezig met de voorbereidingen voor het evenement dat op 14 september op sportpark Schenk gaat plaatsvinden

Op deze dag staat het jeugdvoetbal centraal. Niet alleen het gewone jeugdvoetbal, maar ook het mindervalide voetbal.

Ook worden er gewoon reguliere bekerwedstrijden op ons sportpark gespeeld. Een drukke dag dus!

Vanaf 8.30 uur beginnen de reguliere bekerwedstrijden op het kunstgrasveld en veld 3.

Op het hoofdveld zijn vier kleine speelvelden uitgezet, waarbij rondom één klein veld twee minitribunes komen. Op deze speelvelden vinden diverse wedstrijden/demonstraties plaats. Vanaf 14.00 uren beginnen deze activiteiten

Rond 15.30 uur zal prinses Beatrix op sportpark Schenk arriveren. Zij wordt ontvangen door de burgemeester van de gemeente Elburg en de commissaris van de Koning. Nadat de prinses op de tribune plaats heeft genomen, zullen er nog diverse activiteiten op het hoofdveld plaatsvinden, mede gadegeslagen door diverse gasten, waaronder Michael van Praag, bondsvoorzitter van de KNVB. De activiteiten die plaatsvinden op het hoofdveld zijn o.a.:

– Finales Minivoetbal
– Demonstratie Framevoetbal
– Breakdancer Redouan Ait Chitt
– Wedstrijd Amputeam
– Rolstoelbasketbal
– Ludieke bekendmaking eindbedragWij willen iedereen van harte uitnodigen om op 14 september naar sportpark Schenk te komen, waar een unieke voetbaldag zal plaatsvinden.