De competitie indeling voor S.V. ‘t Harde is inmiddels bekend, net als 2 seizoenen geleden gaan wij weer veelal richting Zwolle afreizen. Op de website is deze indeling te zien. Aankomend weekeinde wordt programma van competitie bekend gemaakt. Dan wordt bekend welke tegenstander wij tijdens de 1e wedstrijd op 21 september treffen.Voor de competitie gaat starten is er weer een oefen- en bekerprogramma vastgesteld. Onderstaand een overzicht van de wedstrijden. Zaterdag gaat de oefenreeks van start met een wedstrijd voor de Veluwecup in Doornspijk. Onderstaand overzicht:

• Zaterdag 17 aug S.V. ‘t Harde 1 – V.V. Oene 1, aanvang 13.30 uur in Doornspijk (Veluwecup)
  • Dinsdag 20 aug OWIOS 1 – S.V. ‘t Harde 1, aanvang 19.30 uur in Doornspijk (Veluwecup)
  • Zaterdag 24 aug S.V. ‘t Harde 1 – Elburger SC 1, aanvang 16.30 uur in Doornspijk (Veluwecup)
  • Zaterdag 31 aug Prins Bernhard 1 – S.V. ‘t Harde 1, aanvang 14.30 uur in Uddel (bekerwedstrijd)
  • Dinsdag 3 sep S.V. ‘t Harde 1 – AGOVV 1, aanvang 20.00 uur in ‘t Harde (oefenwedstrijd)
  • Zaterdag 7 sep S.V. ‘t Harde 1 – DSV ’61 1, aanvang 14.30 uur in ‘t Harde (bekerwedstrijd)
  • Donderdag 12 sep S.V. ‘t Harde 1 – Rood – Wit ’58 1, aanvang 20.00 uur in ‘t Harde (bekerwedstrijd)
  • Zaterdag 21 sep start competitie