Beste leden en bezoekers van SV ‘t Harde.

Op dit moment zijn wij al weer volop bezig om de bezetting voor de kantine voor komend seizoen rond te krijgen. Het grootste gedeelte is al ingevuld, daar zijn wij de mensen die zich daarvoor hebben opgegeven erg dankbaar voor.

Toch is het niet voldoende om het volledige rooster ingevuld te krijgen. Dus vandaar een beroep op alle leden en bezoekers van onze vereniging. Wie kan ons helpen om het rooster compleet te maken?

Voor nu zijn wij nog op zoek naar een hulp in de keuken voor één zaterdagochtend per vier weken van 9:30 tot 13:00 uur. Voor achter de bar zijn wij nog op zoek naar vier personen die het team komen versterken eens per zes weken. Dit gaat om een groep van twee personen die kunnen helpen van 12:30 tot 15:45 uur. En een groep van twee personen die kunnen helpen van 15:00 tot 19:00 uur. Voor de donderdagavond zoeken we nog twee personen die eens per zes weken een bardienst willen draaien van 19:00 tot 21:30 uur.

Wil jij ons helpen komend seizoen meld je dan aan via het volgende e-mailadres: kantinecommissie@svtharde.nl.

Groet Wilco Palm