Woensdagmiddag 26 juni stond het SAFANTO mini Champions League op de agenda. In tegenstelling tot de voorgaande wedstrijden was het animo groot. Super leuk al dat enthousiasme.

De kinderen werden omgetoverd in echte sterspelers in de tenues van Paris Saint Germain, Real Madrid, FC Barcelona en Bayern Munchen. Ze speelden allemaal wedstrijdjes tegen elkaar. En wat hebben ze afgelopen seizoen veel geleerd van onze trainers Arie en Kars.
Er zijn een aantal kinderen die de voetbalschool gaan verlaten en zij hebben zich ook aangemeld voor het ‘echte’ voetbal. Wij wensen deze kinderen uiteraard veel succes, maar bovenal veel plezier. De andere kinderen zijn na de zomervakantie weer van harte welkom op de voetbalschool. Houd onze website of social media kanalen goed in de gaten.
Voordat wij iedereen een fijne zomer toewensen, kan je hier nog de foto’s bekijken van het toernooi. Tot na de zomervakantie!