Roos Graveertechniek uit ‘t Harde heeft haar sponsorcontract bij S.V.’t Harde verlengd tot en met 2022. Roos Graveertechniek, blijft na de afgelopen periode van drie jaar opnieuw bordsponsor. Naast het vernieuwde bord aan het hoofdveld op Sportpark Schenk zal Roos Graveertechniek in de komende presentatietgids te vinden zijn middels een nieuwe advertentie. Ook op www.svtharde.nl zal het bedrijfslogo met doorlink van het bedrijf niet ontbreken. Onlangs heeft Rob Roos van Roos Graveertechniek het nieuwe contract ondertekend. Naast sponsor is Roos Graveertechniek ook als leverancier aan S.V. ’t Harde verbonden. Met enige regelmaat levert Roos namelijk gegraveerde sportprijzen voor toernooien en kampioenen. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde Rob Roos voor de continuering van de sponsoring en voor prettige samenwerking.

Roos Graveertechniek

“Als jong bedrijf richten wij ons op alle facetten van de graveerindustrie. Als bedrijf hebben wij onze sporen reeds verdiend als graveerdienst voor sportprijzen en netwerk communicatie.

Heeft u regelmatig graveerwerk of diverse keren per jaar, informeer dan naar onze speciale services, waarbij u uw graveerwerk kunt laten doen tegen bodemprijzen.

Mocht u na het bekijken van onze website nog vragen hebben of een offerte willen, neemt u dan contact met ons op door een <e-mail te sturen of te bellen”.

Roos Graveertechniek
Kiezelstraat 2
8084 XZ  ‘t Harde
Telefoon: 06-21234749
E-mail: info@roosgraveertechniek.nl
Website: www.roosgraveertechniek.nl