Morgen is het weer zo ver. Het oergezellige S.V. ’t Harde Bedrijventoernooi! Voor deze 7e editie hebben zich deze keer maar liefst 21 teams aangemeld. De teams zullen naast de eeuwige roem ook weer de strijd aanbinden om de felbegeerde wisselbeker. Dit jaar zal er aan elke speler van het winnende team ook een unieke individuele “voetbal trofee” worden overhandigd. Alle publiek is welkom om de spelers te komen aanmoedigen op dit supergezellige voetbalevenement.

Het programma op zaterdag 22 juni zal er als volgt uitzien: – Kantine op Sportpark Schenk geopend vanaf 08:45 uur. – Teams aanwezig uiterlijk om 09:00 uur. – Ontvangst met opening om 09:15 uur. – Aanvang van de eerste wedstrijden om 10:00 uur. – Pauze om ca. 12:30 uur – Finale om ca. 15:00 uur – Aansluitend informeel samenzijn in de kantine en op het terras onder het genot van een consumptie en borrelhap van De Vliegende Indo met Live DJ muziek van BPM DJ op je Feest. – Einde om 19:00

Na afloop van het bedrijventoernooi zal er bij sponsor Kokki’s Café een afterparty worden gehouden. Vanaf 20:00 zal Duo Remix daar een optreden verzorgen.

Natuurlijk hopen wij op 22 juni op stralende weersomstandigheden. Het zal in ieder geval weer een fantastische dag gaan worden. Uiteraard zijn spelersvrouwen, kinderen en alle andere supporters ook van harte welkom op Sportpark Schenk. Voor de kinderen zal er een springkussen en een panna-kooi aanwezig zijn. De entree is gratis.