De voetbalcompetities zijn voor alle teams afgelopen. Afgelopen zaterdag werd de JO17-1 op de valreep nog kampioen. Van harte met dit resultaat!

Toch is het seizoen nog niet helemaal afgelopen, want er worden de komende weken nog de nodige evenementen georganiseerd. Onderstaand even een kleine opsomming:

15 juni: Afscheidswedstrijd Arnoud Kamerbeek.
De wedstrijd zal om 15.00 uur aanvangen. Komt allen naar deze wedstrijd om Arnoud zijn afscheid te geven zoals hij verdiend.

22 juni: Bedrijventoernooi
Vanaf ‘s morgensvroeg zal er door 22 teams gestreden worden om de felbegeerde bokaal. Een gezellig toernooi, waarbij aandacht is voor jong en oud!

26 juni: Eindtoernooi SAFANTO mini Champions League
We beginnen om 15.30 uur met het 4×4 toernooi. De allerkleinsten van onze vereniging strijden met en tegen elkaar. Alles wat zij geleerd hebben tijdens de trainingen van de voetbalschool laten ze dan zien.

29 juni: Familiedag
De traditionele familiedag vindt op 29 juni plaats. Thema is dit jaar “The USA”. Programma wordt binnenkort gepubliceerd. De teams hebben via de groepsapp’s al informatie ontvangen.

Week van 2 t/m 6 juli: Beach (voet)volleytoernooi en markt op de Singel.
S.V. ‘t Harde organiseert samen met Kokki’s café en de supportersvereniging voor het nodige vertier op de Singel. Er is een beach(voet)volleytoernooi / markt en een muziekevenement deze week. Hou de diverse websites in de gaten.

Daarna is het seizoen echt ten einde en kan een ieder genieten van zijn of haar verdiende vakantie.

Officiële onderdelen welke nog op het programma staan:
17 juni voorjaarsledenvergadering, aanvang 20.00 uur

2 juli, start werkzaamheden vervanging kunstgrasveld

Maand augustus opening 3 nieuwe kleedkamers / massageruimte en ontvangstruimte.