Na de degradatie van ‘Ut Tweede’ naar de reserve 3e klasse, willen we het huidige seizoen afsluiten met positief nieuws. Het voorstellen van de nieuwe trainer: Marc Brink.

Als TC hebben we er alles aan gedaan om een opvolger te vinden voor Herwin Leusink, welke reeds in januari aangaf niet verder te willen bij de senioren. In eerste instantie wilden we iemand van buiten de vereniging aantrekken maar we vonden geen trainers met de competenties die wij zochten bij de ontstane vacature. Uiteindelijk zijn we bij Marc terechtgekomen omdat hij trainerservaring heeft, de spelers en begeleiding kent en uiteraard zeer goed op de hoogte is van het talent dat wij binnen onze vereniging hebben (Marc werkte de afgelopen 3 jaar als TC junioren binnen onze club).

Deze functie gaat Marc neerleggen, al blijft hij wel in een adviserende rol betrokken bij de jeugd. Dat Marc van vele markten thuis is heeft hij reeds bewezen. Als goaltjesdief scoorde hij er het verleden lustig op los in het 1e maar vooral in het 2e elftal. Tegenwoordig maakt hij deel uit van het 35+ succesteam en het 4e elftal. Tevens maakt hij regelmatig deel uit van de selectie van Egbert Kragt, als reservekeeper. Kortom: veelzijdiger kan haast niet.

Als bestuur en TC zijn wij verheugd dat Marc zijn energie wil stoppen in het trainen en begeleiden van ons 2e team. Wij gaan er vanuit dat Marc, samen met staf en spelers, er alles aan gaat doen om de weg omhoog in te slaan met ons reserveteam. Wij wensen Marc hierbij veel succes en plezier toe.

Namens de TC

Edwin van Egteren