Het full-service autobedrijf Car Planet heeft zich met een nieuw sponsorcontract verbonden aan S.V. ’t Harde.

Laurens Visch, de enthousiaste eigenaar van het autobedrijf, draagt SV ’t Harde een warm hart toe. “Ik vind het belangrijk dat iedereen in staat is mee te doen. Daarom sponsor ik naast een nieuw bord ook de shirts voor de Ultra’s.”

Door deze combi-sponsoring wordt de tweede druk van 25 Ultra-shirts voor de scherpe prijs van € 9,50 per stuk aangeboden. Laurens Visch van Carplanet Elburg zette zaterdag 25 mei jl. zijn handtekening onder de sponsorovereenkomst. Aansluitend is het nieuwe bord op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen. Op de foto van deze gelegenheid (door Kees Bette) ziet u ook de zoon van onze nieuwe sponsor, Dani Visch, de zoon van Laurens Visch. Dani is S.V. ’t Harde Ultra en hij speelt bij de JO13-1.

 

Het bestuur, de sponsorcommissie en de Ultra’s bedanken Laurens Visch voor deze geweldig mooie sponsoring.

Car Planet is een full-service autobedrijf dat al 15 jaar is gevestigd in Elburg. Bij Car Planet werken vakmensen met hart voor de autotechniek en dat merkt u aan alles.
Car Planet staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en transparantie en denkt graag met u mee over de juiste aanpak. Naast een ruime keuze aan goed onderhouden occasions heeft Car Planet de modernste apparatuur om klein en groot onderhoud uit te voeren aan uw auto. Car Planet is een professioneel autovakbedrijf met een persoonlijke touch: zij kennen hun klanten! Car Planet heeft zich in de volgende kerntaken gespecialiseerd:

  • Reparatie en onderhoud van alle merken auto’s
  • APK
  • Verkoop van nieuwe auto’s
  • Nette occasions
  • Storingen diagnosticeren
  • Airco- en bandenservice

Voor vragen of een afspraak: neem gerust contact met ons op, of kom langs in Elburg.
Car Planet Elburg
Uiterwaardenstraat 30
8081HJ Elburg T: 0525690404
E: info@carplanetelburg.nl www.carplanetelburg.nl