Het is bijna zover aanstaande zaterdag speelt de MO15 de bekerfinale in Klarenbeek.
De speelsters zullen om 10:45 vertrekken vanaf sportpark Schenk. Er staat op dat moment een bus klaar aangeboden door de supportersvereniging van SV ‘T Harde. Deze brengt de speelsters plus hun supporters naar sportpark De Pauw in Klarenbeek. Bij aankomst in Klarenbeek zal er met deze groep eerst geluncht worden.
Door de vele aanmeldingen is er besloten om de bus twee keer te laten rijden. Tussen 11:45 en 12:00 zal de tweede bus vertrekken vanaf sportpark Schenk. In deze bus zijn nog 20 plekken vrij dus wilt u nog mee meld u dan snel aan. Dit kan door een mail te sturen naar kantinecommissie@svtharde.nl. De kosten voor deze bus zijn €3 p.p. Aanvang van de wedstrijd is 13:00. Tegenstander deze middag is de MO15-1 van VDZ uit Arnhem.
We hopen op een grote opkomst van supporters om deze meiden aan te moedigen: ze verdienen dit echt. Tevens is het een mooie gelegenheid om te zien hoe het vrouwenvoetbal leeft bij onze vereniging. Het is goed om te zien met welke inzet en passie deze meiden er voor gaan om het hoogst haalbare er uit te slepen. Mochten ze winnen zal dit bij terug komst in de kantine gevierd worden. 
Wij hopen u allen te zien in Klarenbeek tijdens de wedstrijd of bij terugkomst in de kantine. 
Meiden veel succes zaterdag: maak er een mooie dag van. Geniet als team van deze bijzondere dag. Voor ons zijn jullie nu al winnaars. Zet hem op.