Onlangs heeft de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde enkele vooraankondigingen geplaatst m.b.t. de voorinschrijving voor het jaarlijkse bedrijventoernooi. Dit jaar zal het bedrijventoernooi plaatsvinden op zaterdag 22 juni. Inmiddels hebben zich al 22 teams ingeschreven. Er is nog ruimte voor 2 bedrijventeams. Indien u met uw bedrijf toch ook nog mee zou willen doen dan zien wij uw aanvraag tot inschrijving graag voor 31 mei tegemoet!!

Het toernooi programma op zaterdag 22 juni zal er als volgt uitzien:
– Kantine op Sportpark Schenk geopend vanaf 08:45 uur.
– Teams aanwezig uiterlijk om 09:00 uur.
– Ontvangst met opening om  09:15 uur.
– Aanvang eerste wedstrijd 10:00 uur                                                                     
– Pauze om ca. 12:30 uur
– Finale om ca. 15:00 uur
– Aansluitend informeel samenzijn in de kantine en op het terras onder het genot van een consumptie en borrelhap met Live DJ van BPM DJ op je Feest.
– Einde om 19:00

De kosten voor deelname bedragen €60 (incl. btw) per team (10 spelers) voor sponsoren van S.V. ‘t Harde en €75 (incl. btw) voor overige bedrijven. Hiervoor ontvangt u:
– Toernooi-deelname met kans op mooie beker en wisselbeker van Roos Graveertechniek.                     
– Voor alle spelers van het winnende team een unieke individuele “voetbal trofee”.                                                   
– Koffie met wat lekkers bij ontvangst.
– Digitale consumptiepas met tegoed voor 20-28 consumpties naar keuze.
– Schaal met diverse koude hapjes verzorgd door De Vliegende Indo uit Wezep. Voor de liefhebbers van een warme hap zal de keuken geopend zijn tot ca 18:00 uur en zal er gedurende de dag buiten een hamburger-kraam aanwezig zijn.

Na afloop van het bedrijventoernooi zal er bij sponsor Kokki’s Café een afterparty worden gehouden. Vanaf 20:00 zal Duo Remix daar een optreden verzorgen.

Natuurlijk hopen wij op 22 juni op stralende weersomstandigheden. Het zal in ieder geval weer een fantastische dag gaan worden. Uiteraard zijn spelersvrouwen, kinderen en alle andere supporters ook van harte welkom op Sportpark Schenk. Voor de kinderen zal er een springkussen en een panna-kooi aanwezig zijn. 

Sponsoren van S.V. ‘t Harde en deelnemers aan het toernooi van vorig jaar hebben uiteraard voorrang bij de inschrijving. 

Alsnog een aanvraag tot aanmelding voor het bedrijventoernooi versturen kan tot en met 31 mei 2019 via onderstaande button (vol=vol):

Indien u vragen heeft klik HIER om ons een bericht te sturen of kijk op onze website voor meer informatie.