Met trots kan de sponsorcommissie meedelen dat FDO Furniture uit Elburg en Q-Estate uit Oudeschoot bordsponsor zijn geworden bij S.V. ’t Harde. Jacco Langstraat van FDO Furniture en Jan ten Napel van Q-Estate hebben hiervoor hun handtekeningen gezet op de sponsorovereenkomst. De beide bedrijven delen samen een 5 meter bord op een mooie prominente plaats achter één van de doelen op het hoofdveld. Beide heren zijn voor menig bezoeker en supporter van S.V. ’t Harde geen onbekenden. Beide heren voetballen momenteel in het 35+ team van S.V. ’t Harde. Jan ten Napel is bovendien als oud selectiespeler en oud-voorzitter al geruime tijd verbonden aan de club en alle drie de zonen van technische commissielid Jacco Langstraat zijn actief als speler bij S.V. ’t Harde. Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedanken Jacco en Jan voor deze mooie nieuwe sponsoring. Als dank en blijk van waardering heeft Mark Timmers namens bestuur en sponsorcommissie van S.V. ’t Harde een fraai boeket bloemen aangeboden. Tevens werd op Sportpark Schenk het nieuwe reclamebord in gebruik genomen.

FDO Furniture
Fdo is een gespecialiseerd bedrijf dat inmiddels een grote reputatie heeft opgebouwd als importeur en verkooporganisatie van kasten, lifestyle meubelen en trendy kleinmeubelen uit alle hoeken van de wereld. fdo levert uitsluitend B2B. Het fdo assortiment onderscheidt zich door voortdurende innovaties en aanpassing aan wat de markt vraagt, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit. Met veel elan wordt de kennis en expertise ingezet voor het up to date houden van het assortiment. Kwaliteitsbewaking en verbetering staat bij fdo hoog in het vaandel. Het fdo basisassortiment is in het algemeen uit voorraad te leveren. Het volledig assortiment kunt u vinden op deze website. Afnemers worden regelmatig middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van aanbiedingen en assortiments aanpassingen. De kleinschaligheid van fdo garandeert een optimaal respect voor de wensen van de klant en staat garant voor een 100% dienstverlening.
Bezoekadres/magazijn:
J.P. Broekhovenstraat 26
8081 HC Elburg
(bezoek uitsluitend op afspraak)
+31 (0) 6 460 41 369
info@fdofurniture.com
www.fdofurniture.nl

Q-Estate
Q-ESTATE is een adviesbureau op het gebied van bouw en vastgoed. Als partner en intermediair nemen wij verantwoording in de huisvestingsvraagstukken van onze professionele opdrachtgevers. Q-ESTATE is opgericht op 1 april 2006. Als deskundige partner bij huisvestingsvraagstukken begeleiden wij vastgoed(her)ontwikkeling, treden op als adviseur en behartigen de belangen van onze opdrachtgevers. Als intermediair nemen wij graag het proces-, project- en/of bouwmanagement van vastgoedproject op ons. Of het nu gaat om een complete ontwikkeling, een haalbaarheidsstudieof een bouwkundige inspectie. Q-ESTATE denkt altijd mee en adviseert ook in de periferie van de opdracht. Onze werkwijze is transparant en onafhankelijk. Onze bureaucultuur is informeel en doelgericht. Q-ESTATE adviseurs zijn professionele teamplayers met een ‘handen uit de mouwen mentaliteit’.

Q-ESTATE B.V.
Postadres: Postbus 510 8440 AM HEERENVEEN
Bezoekadres: Schoterlandseweg 45 8451 KA OUDESCHOOT (Heerenveen-Zuid)
Tevens vestigingen in Amersfoort en Rotterdam. +31 (0) 513 65 13 70 info@q-estate.nl www.q-estate.nl